Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王超峰
Wong Chiu-Fung  ♂
Aliases:  王超風,  黃超峰



 
Filmography (1960-1965)
 
  演員 (36 films)
    小俠紅蝴蝶 (1960) ... 嵩山道長
    花木蘭 (1961)    
    小狀元 (1961) ... 胡文道
    挖目保山河 (1961) ... 彪王
    十三歲封王 (1961)    
    義乞存孤 (1961) ... 馬錦榮
    倩女情俠(上集) (1961) ... 金夢龍
    三告狀 (1962)    
    孖生小藝人 (1962) ... 岑家英
    魔鏡神珠(上集) (1962) ... 玉面神魔
    木偶公主 (1962) ... 劉彪
    鬼俠 (1962) ... 綠林好漢袁陵基
    新夜光杯 (1962) ... 周將軍
    魔鏡神珠(下集) (1962) ... 玉面神魔
    刁蠻元帥莽將軍 (1962)    
    倩女情俠(大結局) (1962) ... 金夢龍
    雙星淚 (1962)    
    珠樓錯 (1962)    
    龍虎恩仇龍鳳配 (1962)    
    火燒紅蓮寺(上集) (1963) ... 甘勝
    亂拜石榴裙 (1963) ... 金大星
    風雨泣萍姬 (1963)    
    七劍震江湖 (1963) ... 李曼
    武潘安 (1963)    
    金鎖匙 (1963) ... 洪虎
    臥虎藏龍 (1963) ... 魯三易
    王戒神魔 (1963) ... 劉貴
    紫霞杯 (1963) ... 李發
    烽火恩仇十六年 (1963) ... 胡王
    天降福星 (1963) ... 將軍李桐
    武當七俠 (1963) ... 曹永寧
    五鼠鬧東京 (1964) ... 丁兆惠
    銀箭金刀 (1964)    
    七寶金剛劍 (1964) ... 謝一虎
    珍珠淚 (1965) ... 某小生
    火鳳狂龍 (1965) ... 八王