Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許雲
Hui Wan
 
Filmography (1952-1999)
 
  副導演 (1 film)
    夜驚魂 (1982)    
  場記 (91 films)
    傻俠妖姬 (1952)    
    人望高處 (1954)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    情賊沙三少 (1954)    
    初為人母 (1954)    
    繅絲女 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    霧美人 (1956)    
    夫妻和順玩 (1959)    
    好女唔論嫁萓 (1959)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959)    
    鬼馬福星 (1959)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960)    
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    花燈記 (1960)    
    教子逆君皇 (1960)    
    冷暖親情(上集) (1960)    
    碧海香螺傳 (1960)    
    翠樓春曉 (1960)    
    富貴榮華 (1960)    
    冷暖親情(下集) (1960)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    孤鳳淚 (1961)    
    黃飛源大破五虎陣 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    白門斬呂布 (1961)    
    風塵俠侶 (1961)    
    太太緝私團 (1961)    
    魚雁曲 (1961)    
    大明群英會 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    雙鳳仇 (1962)    
    旱天雷 (1962)    
    密底算盤 (1963)    
    胡奎賣人頭 (1963)    
    賢妻良母 (1963)    
    錦秀年華 (1963)    
    狂人塔(下集) (1963)    
    海角驚魂 (1964)    
    蘭閨怨婦 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    濟公活佛 (1964)    
    兩湖十八鏢(下集) (1966)    
    701烏龍女偵探 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    後備新娘 (1966)    
    花月佳期 (1967)    
    玉女飛龍 (1967)    
    那個少女不多情 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    滿園春色 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    千面女福星 (1968)    
    灰青三取珍珠旗 (1968)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    青春歌后 (1968)    
    小武士 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    七彩姑娘十八一朵花 (1969)    
    有殺冇賠 (1970)    
    滿肚密圈 (1970)    
    迷你老爺車 (1971)    
    功夫小子 (1977)    
    老虎田雞 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    情俠追風劍 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    追女仔 (1981)    
    最佳拍檔 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    上天救命 (1984)    
    恭喜發財 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    虐殺地帶 (1999)    
    驚世核武案 (1999)    
    電腦反擊戰 (1999)