Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高喜
Ko Hei
 
Filmography (1963-1979)
 
  攝影 (5 films)
    蕩女奇行 (1973)    
    女人面面觀 (1974)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    新貼錯門神 (1979)    
  燈光 (26 films)
    五諫刁妻 (1963)    
    四兒女(上集) (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    四兒女(下集) (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964)    
    八荒英雄傳(下集) (1965)    
    巧破箱屍案 (1965)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    趙飛燕 (1965)    
    八荒英雄傳(上集) (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
    萬里追蹤 (1965)    
    斷臂神龍劍 (1966)    
    矇查查搵食 (1967)    
    飛龍刀 (1968)    
    滿園春色 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    再世紅梅記 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    小武士 (1969)    
    大破誅仙陣 (1969)    
    七彩天堂 (1969)    
    日月神童 (1971)    
    重逢 (1971)