Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢淑珍
Chin Suk-Chan
 
Filmography (1969-1995)
 
  化妝 (5 films)
    步步追殺 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    飛鳳春宵 (1993)    
    慾火狂蜜 (1995)    
  髮型 (20 films)
    銀姑 (1969)    
    黑白雙俠 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    威震四方 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    火燒少林寺 (1976)    
    旋風十八騎 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    車馬砲 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    七步迷蹤 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    鈑公雞 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    月異星邪 (1981)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    摧花神龍教 (1993)