Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳美雲
Chen Mei-Yun
 
Filmography (1972-2003)
 
  化妝 (30 films)
    四季發財 (1972)    
    雲飄飄 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    西貢,台北,高雄 (1975)    
    我在戀愛 (1975)    
    煙雨 (1975)    
    梅花 (1976)    
    星語 (1976)    
    愛的賊船 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    真白蛇傳 (1978)    
    男孩女孩的戰爭 (1978)    
    我踏浪而來 (1978)    
    寧靜海 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    學生哥 (1980)    
    假如我是真的 (1981)    
    歡喜冤家 (1981)    
    錯體情 (1981)    
    上海社曾 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    五個女子和 (1992)    
    龍父虎子 (1993)    
    特警急先鋒 (1995)    
    魔鬼天使 (1995)    
  演員 (1 film)
    灰色驚爆 (2003) ... 費母
  場記 (1 film)
    猛鬼差館 (1987)