Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張春仲
Zhang Chun-Zhong  ♂





 
Filmography (1988-2013)
 
  動作設計 (2 films)
    落花坡情仇 (1991)    
    鬼子來了 (2000)    
  演員 (16 films)
    中華英雄 (1988)    
    秦俑 (1989) ... [武師]
    醉俠行 (1991)    
    落花坡情仇 (1991)    
    血淚情仇 (1991)    
    聯手警探 (1991)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993) ... 玄冥二老之鶴筆翁
    陽光燦爛的日子 (1994) ... 武師
    福爾摩斯與中國女俠 (1994) ... 塗武
    諸葛孔明 (1999)    
    一代梟雄-曹操 (1999)    
    鴻門宴 (2005)    
    破釜沉舟 (2005)    
    紅拂女 (2006)    
    金剛王 (2013) ... 神社宮司