Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嘉玲(2)
Jia Ling (1)  ♀
Aliases:  迦陵





 
Filmography (1949-1977)
 
  演員 (72 films)
    蕩婦心 (1949) ... 王媽媽
    香島美人魚 (1950)    
    凌霄孤雁 (1950) ... 孤鳳母
    一代妖姬 (1950)    
    雨夜歌聲 (1950) ... 張大嬸
    花姑娘 (1951) ... 表嬸
    玫瑰花開 (1951) ... 褓母
    瑤池鴛鴦 (1951) ...
    花鳳仙 (1951)    
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 梁母
    江湖兒女 (1952) ... 阿牛妻
    浴室艷屍 (1952) ... 房客
    澳門大血案 (1952)    
    寶劍神弓 (1952)    
    一板之隔 (1952) ... 阿英
    神鬼人 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    百寶圖 (1953) ... 張媽
    中秋月 (1953) ... 女佣
    兩面人 (1953) ... 傭婦
    海角芳魂 (1954) ... 莉莉
    黃飛鴻長堤殲霸 (1955)    
    有口難言 (1955) ... 杜太太
    鮮牡丹 (1956)    
    霧夜驚魂 (1956) ... 女僕
    那個不多情 (1956) ... 陳太太
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    雪裡紅 (1956)    
    梅姑 (1956)    
    薔薇處處開 (1956)    
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    長巷 (1956) ... 張媽
    青山翠谷 (1956) ... 張奶媽
    面子問題 (1956) ... 賈太太
    香格里拉 (1957) ... 儍丫頭母
    移花接木 (1957)    
    滿庭芳 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    全家福 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    何處是兒家 (1959) ... 包租婆
    血洒情花 (1959) ... 洪嫂
    長腿姐姐 (1960)    
    母與女 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    妖女何月兒 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    小兒女 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 學生
    血濺牡丹紅 (1964)    
    大地兒女 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    落馬湖 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    春滿乾坤 (1968) ... 珍姨媽
    色不迷人人自迷 (1968)    
    鈔票與我 (1971)    
    老夫子 (1976)    
    賣身 (1976)    
    人蛇鼠 (1977)