Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
澎恰恰
Peng Chia-Chia  ♂
Aliases:  彭樟燦





 
Filmography (1987-2017)
 
  導演 (5 films)
    青春歌仔 (2009)    
    帶一片風景走 (2011)    
    球愛天空 (2012)    
    鐵獅玉玲瓏 (2014)    
    鐵獅玉玲瓏 2 (2015)    
  配樂 (1 film)
    青春歌仔 (2009)    
  演員 (16 films)
    先生騙鬼 (1987) ... 樹妖姥姥
    丑探七個半 (1988)    
    好小子5-萬能運動員 (1988) ... 田哥(誘拐別人老婆的人
    龍發堂 (1988)    
    台灣鏢局 (1988)    
    英雄與狗熊 (1988)    
    天下一大樂 (1988)    
    報告典獄長 (1988)    
    英雄無膽 (1989) ... 阿勇
    成功嶺2全面出擊 (1990)    
    紅孩兒:決戰火焰山 (2005) ... [國語配音員]牛魔王
    寶島大爆走 (2012) ... 澎仔
    鐵獅玉玲瓏 (2014) ... 陳金鐵
    浪子單飛 (2014)    
    鐵獅玉玲瓏 2 (2015)    
    痴情男子漢 (2017)    
  編劇 (2 films)
    青春歌仔 (2009)    
    帶一片風景走 (2011)