Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方逸華
Mona Fong Yat-Wah  ♀
Aliases:  李夢蘭




 
Filmography (1956-2015)
 
  監製 (137 films)
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    老鷹的劍 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    童軍樂 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    武館 (1981)    
    單程路 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    蠱 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    叉手 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    踩線 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    武松 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    青春1000日 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    幫規 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    男與女 (1983)    
    魔 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    日劫 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    愛奴新傳 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    連體 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    緣份 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    窺情 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    非法移民 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    又見冤家 (1988)    
    七小福 (1988)    
    審死官 (1992)    
    濟公 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    破壞之王 (1994)    
    珠光寶氣 (1994)    
    無味神探 (1995)    
    回魂夜 (1995)    
    變臉 (1996)    
    十萬火急 (1997)    
    馬永貞 (1997)    
    醉馬騮 (2003)    
    血戰到底 (2006)    
  製片 (96 films)
    廟街皇后 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    五毒 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    教頭 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    七煞 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    大大小小一家春 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    請帖 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    醒目仔 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    邪 (1980)    
    金手指 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    長輩 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    神經大俠 (1982)    
    花樣百出 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
  演員 (5 films)
    萬花春色 (1956)    
    曼波女郎 (1957)    
    小雲雀 (1965)    
    星月爭輝 (1967)    
    獵人 (1969)    
  策劃 (1 film)
    大殺四方 (1980)    
  出品人 (4 films)
    醉馬騮 (2003)    
    2004新紮師兄 (2004)    
    七十二家房客 (2010)    
    衝上雲霄 (2015)