Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周然
Chow Yin  ♂
Aliases:  查良景

 
Filmography (1956-1977)
 
  編劇 (32 films)
    女子公寓 (1956)    
    紅燈籠 (1957)    
    借親配 (1958)    
    眼兒媚 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    機伶鬼與小懶貓 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    佳人有約 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    十七歲 (1960)    
    新聞人物 (1960)    
    美人計 (1961)    
    四美圖 (1963)    
    雪地情仇 (1963)    
    樑上君子 (1963)    
    五虎將 (1964)    
    黃金萬兩 (1965)    
    粉紅色的夢 (1965)    
    天才夢 (1966)    
    胭脂魂 (1966)    
    鴛鴦帕 (1966)    
    春雷 (1967)    
    過路財神 (1968)    
    社會棟樑 (1968)    
    五福臨門 (1969)    
    我的一家 (1969)    
    彝族之鹰 (1970)    
    映山紅 (1970)    
    萬戶千家 (1975)    
    生死搏鬥 (1977)