Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸川
Lu Chuan  ♂

 
Filmography (2002-2019)
 
  製片 (1 film)
    南京!南京! (2009)    
  導演 (9 films)
    尋槍 (2002)    
    可可西里 (2004)    
    2008分之1 (2009)    
    南京!南京! (2009)    
    心.方向 (2012)    
    王的盛宴 (2012)    
    英格力士 (2013)    
    九層妖塔 (2015)    
    749局 (2019)    
  執行監製 (1 film)
    脫軌時代 (2014)    
  出品人 (1 film)
    脫軌時代 (2014)    
  監製 (4 films)
    新忠烈圖 (2007)    
    最後的槍王 (2012)    
    王的盛宴 (2012)    
    脫軌時代 (2014)    
  副導演 (1 film)
    建黨偉業 (2011)    
  演員 (2 films)
    最愛 (2011)    
    三個已婚媽媽 (2012) ... 幻想男友乙
  編劇 (6 films)
    尋槍 (2002)    
    可可西里 (2004)    
    南京!南京! (2009)    
    王的盛宴 (2012)    
    脫軌時代 (2014)    
    九層妖塔 (2015)