Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳卓麒
Keith Chan Cheuk-Kei
 
Filmography (2005-2016)
 
  副導演 (16 films)
    我要成名 (2006)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    彈.道 (2008)    
    圍城 (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    戀人絮語 (2010)    
    龍門飛甲 (2011)    
    低俗喜劇 (2012)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    香港仔 (2014)    
    辣警霸王花 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    Good Take! (2016)    
  演員 (4 films)
    我要成名 (2006) ... 製片
    圍城 (2008)    
    戀人絮語 (2010) ... 洗衣店客人
    香港仔 (2014)    
  場記 (6 films)
    後備甜心 (2005)    
    AV (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    地老天荒 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    伊莎貝拉 (2006)