Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳漢邦
Stephen Ng Hon-Bong  ♂
 
Filmography (2004-2019)
 
  統籌 (2 films)
    天生愛情狂 (2012)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
  導演 (1 film)
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
  場記 (6 films)
    公主復仇記 (2004)    
    得閒飲茶 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
    奪帥 (2008)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
  策劃 (3 films)
    一路向西 (2012)    
    Delete愛人 (2014)    
    導火新聞線 (2016)    
  副導演 (6 films)
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    惡男事件 (2008)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    遍地狼煙 (2011)    
    傾城之淚 (2011)    
  第二副導演 (4 films)
    惡胎 (2010)    
    復仇者之死 (2010)    
    分手說愛你 (2010)    
    色模 (2015)    
  第一副導演 (1 film)
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
  演員 (8 films)
    公主復仇記 (2004) ... 男路人
    得閒飲茶 (2006) ... Un 腳友
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... 飾醉漢
    分手說愛你 (2010)    
    猛龍特囧 (2015)    
    導火新聞線 (2016) ... C99 導演
    起底組 (2018)    
    犯罪現場 (2019) ... 足球員
  執行導演 (2 films)
    猛龍特囧 (2015)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
  編劇 (1 film)
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)