Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳漢邦
Ng Hon-Bong
 
Filmography (2004-2018)
 
  副導演 (10 films)
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    惡男事件 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    惡胎 (2010)    
    分手說愛你 (2010)    
    復仇者之死 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    遍地狼煙 (2011)    
    傾城之淚 (2011)    
  導演 (1 film)
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
  執行導演 (2 films)
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    猛龍特囧 (2015)    
  場記 (6 films)
    公主復仇記 (2004)    
    得閒飲茶 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
    奪帥 (2008)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
  演員 (6 films)
    公主復仇記 (2004) ... 男路人
    得閒飲茶 (2006) ... Un 腳友
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... 飾醉漢
    分手說愛你 (2010)    
    猛龍特囧 (2015)    
    起底組 (2018)    
  策劃 (3 films)
    一路向西 (2012)    
    天生愛情狂 (2012)    
    Delete愛人 (2014)    
  編劇 (1 film)
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)