Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙洪(3)
Chiu Hung (3)
 
Filmography (1953-1981)
 
  攝影 (22 films)
    白衣紅淚 (1953)    
    春 (1953)    
    春回人間 (1954)    
    歸來 (1954)    
    檳城艷 (1954)    
    重逢 (1954)    
    人道 (1955)    
    寒夜 (1955)    
    西遊記 (1956)    
    騙婚 (1959)    
    血屋驚魂 (1960)    
    血繡鞋 (1962)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    喜結良緣 (1966)    
    飛女正傳 (1969)    
    浪子與修女 (1971)    
    她 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    面懵心精 (1977)    
    天才功夫 (1979)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    叻女正傳 (1981)