Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅明佑
Lo Ming-Yau  ♂
 
Filmography (1930-1955)
 
  製片 (1 film)
    重生 (1950)    
  監製 (17 films)
    鐵骨蘭心 (1931)    
    一剪梅 (1931)    
    桃花泣血記 (1931)    
    銀漢雙星 (1931)    
    夜半槍聲 (1932)    
    野玫瑰 (1932)    
    暗室明珠 (1933)    
    天明 (1933)    
    小玩意 (1933)    
    神女 (1934)    
    破浪 (1934)    
    浪花村 (1934)    
    難兄 (1934)    
    體育皇后 (1934)    
    國風 (1935)    
    慈母曲 (1937)    
    人道 (1955)    
  導演 (2 films)
    國風 (1935)    
    慈母曲 (1937)    
  編劇 (3 films)
    故都春夢 (1930)    
    古寺鵑聲 (1932)    
    國風 (1935)