Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁龍
Leung Lung (1)  ♂
Aliases:  梁曉輝





 
Filmography (1966-1988)
 
  演員 (53 films)
    大醉俠 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    催命符 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    太極門 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    獨臂神尼 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    六刺客 (1971)    
    血符門 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    林沖夜奔 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    群英會 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    鐵牛 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    追殺 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    神拳飛龍 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    神奇奪命計 (1975)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    廣東十虎 (1978)    
    八星報喜 (1988)