Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐菁
Tang Ching (1)  ♂
Aliases:  懸崖,  唐青





 
Filmography (1953-1984)
 
  監製 (1 film)
    第8站 (1984)    
  演員 (112 films)
    風塵劫 (1953)    
    烽火麗人 (1953)    
    千金丈夫 (1954)    
    歧路 (1955)    
    梅崗春回 (1955)    
    關山行 (1956)    
    碧海同舟 (1956)    
    夜盡天明 (1957)    
    風流冤家 (1958)    
    東京尋妻記 (1958)    
    歸來 (1958)    
    她們夢醒時 (1958)    
    甘蔗姑娘 (1958) ... 陳力青
    殺子報 (1959)    
    玫瑰戀 (1959)    
    懸崖 (1959)    
    殺人的情書 (1959)    
    天倫淚 (1960)    
    艷福齊天 (1960)    
    虎妞 (1961)    
    龍山寺之戀 (1962) ... 羅忠
    颱風 (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962) ... 諸葛四郎
    黑夜到黎明 (1963)    
    黑森林 (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 強盜
    雷堡風雲 (1965) ... 余志勋
    聊齋誌異 (1965) ... 飾萬子祥, 王子服, 安幼輿+
    亂世兒女 (1966) ... 馬志華
    落馬湖 (1966)    
    特警零零九 (1967)    
    催命符 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967) ... 1) 羅子浮
    鐵觀音 (1967) ... 程鐵虎
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    飛燕金刀 (1969) ... 串飾飛龍刀李志山
    豪俠傳 (1969)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970) ... 于清華
    天龍八將 (1971)    
    聾啞劍 (1971) ... 楊順
    追擊 (1971)    
    降龍伏虎 (1971) ... 笑面虎-孟一奇
    三十六殺手 (1971) ... 焦天國
    天涯客 (1972)    
    血愛 (1972)    
    偷歡陷阱 (1972)    
    黑靈官 (1972) ... 宮天龍
    情變 (1972)    
    野馬 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    拳門 (1972)    
    手 (1973)    
    應召女郎 (1973) ... 王佐治
    香港夜譚 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    仇愛 (1973)    
    花花公子 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    香港屋簷下 (1974) ... 孟康
    天堂 (1974)    
    蛇鼠 一窩 (1974)    
    廣島廿八 (1974)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    撈女日記 (1975)    
    哈哈笑 (1976)    
    未了緣 (1976) ... 何強
    她 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    伴遊小姐 (1976) ... 唐正明
    面懵心精 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    令生令世 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 閻羅王
    玩火的人 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    灣仔一條女 (1977)    
    出冊 (1977)    
    霹靂殺手 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    馬場風暴 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    偷渡來客 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    手扣 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    鬼才龍虎榜 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    鹹魚番生 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    請帖 (1980)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980) ... 夏利
    何方神聖 (1981)    
    失業生 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981) ... 古廉明法官
    代代風流代代春 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 石清
    獵頭 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    罪惡煞星 (1983)    
    先生貴姓 (1984)