Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐菁
Tang Ching (1)  ♂
Aliases:  懸崖,  唐青





 
Filmography (1953-1984)
 
  監製 (1 film)
    第8站 (1984)    
  演員 (112 films)
    風塵劫 (1953)    
    烽火麗人 (1953)    
    千金丈夫 (1954)    
    梅崗春回 (1955)    
    歧路 (1955)    
    碧海同舟 (1956)    
    關山行 (1956)    
    夜盡天明 (1957)    
    歸來 (1958)    
    東京尋妻記 (1958)    
    她們夢醒時 (1958)    
    甘蔗姑娘 (1958) ... 陳力青
    風流冤家 (1958)    
    懸崖 (1959)    
    殺人的情書 (1959)    
    殺子報 (1959)    
    玫瑰戀 (1959)    
    艷福齊天 (1960)    
    天倫淚 (1960)    
    虎妞 (1961)    
    龍山寺之戀 (1962) ... 羅忠
    颱風 (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962) ... 諸葛四郎
    黑夜到黎明 (1963)    
    寶蓮燈 (1964) ... 強盜
    黑森林 (1964)    
    聊齋誌異 (1965) ... 飾萬子祥, 王子服, 安幼輿+
    雷堡風雲 (1965)    
    落馬湖 (1966)    
    亂世兒女 (1966) ... 馬志華
    催命符 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967) ... 1) 羅子浮
    鐵觀音 (1967) ... 程鐵虎
    特警零零九 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    飛燕金刀 (1969) ... 串飾飛龍刀李志山
    豪俠傳 (1969)    
    怒劍狂刀 (1970) ... 于清華
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    追擊 (1971)    
    降龍伏虎 (1971) ... 笑面虎-孟一奇
    三十六殺手 (1971) ... 焦天國
    天龍八將 (1971)    
    聾啞劍 (1971) ... 楊順
    偷歡陷阱 (1972)    
    黑靈官 (1972) ... 宮天龍
    情變 (1972)    
    野馬 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    拳門 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    血愛 (1972)    
    香港夜譚 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    仇愛 (1973)    
    手 (1973)    
    應召女郎 (1973) ... 王佐治
    逃獄犯 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    香港屋簷下 (1974) ... 孟康
    天堂 (1974)    
    廣島廿八 (1974)    
    蛇鼠 一窩 (1974)    
    花花公子 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    老夫子 (1975)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    撈女日記 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    未了緣 (1976) ... 何強
    她 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    伴遊小姐 (1976) ... 唐正明
    哈哈笑 (1976)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    令生令世 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 閻羅王
    玩火的人 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    灣仔一條女 (1977)    
    出冊 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    大路強人 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    馬場風暴 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    手扣 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    鬼才龍虎榜 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    請帖 (1980)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980) ... 夏利
    鹹魚番生 (1980)    
    代代風流代代春 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    失業生 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981) ... 古廉明法官
    俠客行 (1982) ... 石清
    獵頭 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    罪惡煞星 (1983)    
    先生貴姓 (1984)