Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
喬宏(1)
Roy Chiao Hung  ♂





 
Filmography (1956-1999)
 
  演員 (113 films)
    鮮牡丹 (1956)    
    空中小姐 (1959) ... 雷大英
    青春兒女 (1959) ... 牛邁
    天長地久 (1959) ... 趙仁傑
    三星伴明 (1959)    
    接財神 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    母與女 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960) ... 鄭大江
    賊美人 (1961) ... 唐振華
    虎妞 (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    火中蓮 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    桃李爭春 (1962) ... 許兆豐
    野花戀 (1962)    
    諜海四壯士 (1963) ... (客串黎曉初)
    教我如何不想他 (1963) ... 團長金石鳴
    西太后與珍妃 (1964) ... 榮祿
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 柳大帥
    深宮怨 (1964) ... 洪承疇
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    三朵玫瑰花 (1965) ... 客串
    金鈕扣 (1966)    
    亂世兒女 (1966) ... 馬仁山
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    金手鎗 (1966)    
    千手奇女子 (1966) ... 娜二叔/林伯器
    藍色毒黃蜂 (1967) ... 龍擎天
    我的愛人就是你 (1967) ... 凌志超
    白天鵝 (1967) ... 林天祥隊長
    粉紅色炸彈 (1967) ... 賈善仁
    決鬥惡虎嶺 (1968) ... 客串吊睛虎
    游龍戲鳳 (1968) ... 丁大維
    雁翎刀 (1968)    
    虎山行 (1969)    
    雪路血路 (1970) ... 客串司機
    錄音機情殺案 (1970) ... 客串陳探長
    嫁不嫁 (1970)    
    董夫人 (1970) ... 楊尉官
    俠女 (1971) ... 高僧慧圓
    騙術大觀 (1972)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    香港夜譚 (1973)    
    應召女郎 (1973) ... 神父
    龍爭虎鬥 (1973) ... 方丈
    黑龍 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974) ... 客串
    陰陽界 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    寒夜青燈 (1974)    
    大家樂 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    天才與白痴 (1975) ... 鄭明
    藍橋月冷 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    神奇奪命計 (1975)    
    中原鏢局 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    狐蝠 (1977)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    肥龍過江 (1978) ... 九叔
    問你怕未 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    慌失失 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    懵仔傻妹妙偵探 (1979)    
    錦標 (1979)    
    橫沖直撞 (1980)    
    師爸 (1980)    
    123 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    撞板神探電子龜 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    大力小水手 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    細圈仔 (1982)    
    俏皮女學生 (1982) ... 父親
    再生之地 (1983)    
    盟 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    歌舞昇平 (1985)    
    威龍猛探 (1985) ... 哈羅德·柯
    神探朱古力 (1986) ... 喬sir/喬冠湖
    烏龍大家庭 (1986)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    朝花夕拾 (1987)    
    血點 (1988)    
    飛龍猛將 (1988) ... 法官
    師姐大晒 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    賭王 (1990)    
    籠民 (1992) ... 肥姑
    西藏小子 (1992)    
    馬路天使 (1993)    
    花旗少林 (1994) ... 張正舅父
    呆佬拜壽 (1995) ... 太叔公
    女人四十 (1995) ... 老爺
    麻麻帆帆 (1996) ... 神仙
    偷偷愛你 (1996)    
    97家有囍事 (1997) ... 老老頭
    天使之城 (1999)