Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐嘉慧
Pearl Au Ka-Wai  ♀





 
Filmography (1957-1972)
 
  演員 (52 films)
    寶島神珠 (1957)    
    殺人花燭夜 (1958)    
    鴛鴦谷 (1958)    
    酒店情殺案 (1958)    
    艷屍案 (1959)    
    能言鳥 (1959)    
    青山紅粉 (1960) ... 王志芳
    女飛俠黃鶯 (1960) ... 黃鶯
    阿里巴巴與四十大盜 (1960) ... 美姬娜
    神童奪寶 (1961) ... 葛妻惠英
    隔牆艷史 (1961) ... 客串陳棠太太
    血酒黑龍街 (1961)    
    天山神俠 (1962)    
    扭計新娘 (1962)    
    閃電結婚 (1962)    
    峨嵋三劍俠 (1962)    
    劍姑七友奇遇記 (1962) ... 劍姑
    劍姑七友傳 (1962) ... 劍姑
    難測女兒心 (1963)    
    刀劍緣(下集) (1963)    
    蘭閨四鳳 (1963)    
    火燒少林寺(上集) (1963)    
    火燒少林寺(下集) (1963)    
    刀劍緣(上集) (1963)    
    香城九鳳 (1964)    
    海底龍吟劍(上集) (1964) ... 程玉茹-金海妹
    霹靂薔薇(下集) (1964) ... 仲孫飛瓊
    頭獎馬票 (1964)    
    霹靂薔薇(上集) (1964) ... 仲孫飛瓊
    錦繡天堂 (1964) ... 丘家民
    洛陽奇俠傳 (1964)    
    海底龍吟劍(下集) (1964) ... 程玉茹-金海妹
    雪山飛狐(下集) (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    雪山飛狐(上集) (1964)    
    青山依舊夕陽紅 (1965) ... 表妹沈寶珍
    恩義難忘 (1965)    
    盲俠穿心劍(下集) (1965) ... 梁小英
    千手神拳(下集) (1965)    
    詩禮傳家(上集) (1965) ... 寶珍
    女生外向 (1965)    
    盲俠穿心劍(上集) (1965) ... 梁小英
    千手神拳(上集) (1965)    
    百步迷蹤掌(下集) (1966) ... 梅素麗
    百步迷蹤掌(上集) (1966) ... 北海教梅素麗
    黃金豹 (1966)    
    我的愛人就是你 (1967) ... 劉愛華
    伏魔乾坤劍 (1969) ... 殷素梅
    五嶽風雲 (1969) ... 分飾許靈莎, 殷素梅
    偷心賊 (1970)    
    特警勇戰黃金豹 (1970)    
    偷情世界 (1972)