Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁博恩
Leung Bok-Yan  ♂





 
Filmography (2004-2017)
 
  動作設計 (3 films)
    今晚打喪屍 (2017)    
    女士復仇 (2017)    
    空手道 (2017)    
  助理指導 (6 films)
    末日派對 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    魔警 (2014)    
  演員 (41 films)
    A-1頭條 (2004) ... 收數佬
    龍鳳鬥 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    阿嫂 (2005)    
    打雀英雄傳 (2006)    
    雀聖3自摸三百番 (2007) ... [武師]
    色,戒 (2007) ... [武師]
    証人 (2008) ... 悍匪
    奪帥 (2008)    
    我老婆係賭聖 (2008) ... [武師]
    大搜查之女 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    旺角監獄 (2009)    
    火龍 (2010)    
    惡胎 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    出水芙蓉 (2010) ... [武師]
    撕票風雲 (2010) ... [武師]
    線人 (2010) ... 臥底買家
    懸紅 (2012) ... 打手
    車手 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    超級經理人 (2013) ... [武師]
    激戰 (2013)    
    風暴 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]
    浮華宴 (2015) ... 打青年
    全力扣殺 (2015)    
    迷城 (2015) ... [余文樂替身]
    陀地驅魔人 (2015) ... [武師]
    S風暴 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    沖天火 (2016) ... 神秘漢B
    使徒行者 (2016)    
    黑白迷宮 (2017)    
    拆彈專家 (2017) ... [武師]
    救殭清道夫 (2017)    
    毒。誡 (2017) ... [武師]