Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬龍(1)
Ma Lung (1)  ♂



 
Filmography (1957-1997)
 
  演員 (24 films)
    仙袖奇緣 (1957) ... 魯世昌
    陰陽配 (1957) ... 劉大
    寶島神珠 (1957) ... 虎仔
    鴛鴦谷 (1958) ... 潘一虎
    殺人花燭夜 (1958) ... 江學華
    終歸有日龍穿鳳 (1959)    
    天倫情淚 (1959) ... 馬友
    猩猩王大鬧天宮 (1959) ... 捕頭乙
    情犯 (1959) ... 警員
    情天血淚 (1959) ... 凌青雲-男主角
    五月雨中花(下集) (1960)    
    女飛俠黃鶯 (1960) ... 陶探長
    棄婦(下集) (1960) ... 林繼文
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960) ... 捕頭乙
    棄婦(上集) (1960) ... 林繼文
    星月爭霸 (1961)    
    母愛 (1961) ... 夏國昌
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 捕頭乙
    秋香怨(下集) (1962)    
    胭脂賊 (1962)    
    公主與七小俠 (1962)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    五魔鬼 (1969)    
    最後判決 (1997)