Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尤奇
Yau Kei (1)  ♂





 
Filmography (1957-1966)
 
  副導演 (2 films)
    含淚的玫瑰 (1963)    
    黑玫瑰 (1965)    
  場記 (1 film)
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
  演員 (24 films)
    寶島神珠 (1957) ... 水老鼠
    陰陽配 (1957) ... 阿福
    殺人花燭夜 (1958) ... 阿明
    玉女驚魂 (1958)    
    玉女春情 (1958)    
    鴛鴦谷 (1958) ... 羅家駿
    青春樂 (1959)    
    過埠新娘 (1959)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    慈母驕兒 (1960)    
    女飛俠黃鶯 (1960) ... 瘦偵探
    天倫(下集) (1961) ... 趙志緩
    昨夜夢魂中 (1963) ... 胡未之
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    含淚的玫瑰 (1963)    
    相思湖畔 (1965) ... 陳英池
    好好運 (1965) ... 黎炳昌
    天荒情未了 (1965)    
    彩色青春 (1966) ... 白蘭杜
    玉女含冤 (1966) ... 張超
    毒天使 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966) ... 陳大衛
  編劇 (5 films)
    夜半幽靈 (1961)    
    孽海遺恨(下集) (1962)    
    患難真情 (1962)    
    孽海遺恨(上集) (1962)    
    昨夜夢魂中 (1963)