Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳嘉亮
Chan Ka-Leung (1)  ♂

 
Filmography (2003-2018)
 
  助理指導 (7 films)
    讓子彈飛 (2010)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    救殭清道夫 (2017)    
    棟篤特工 (2018)    
  演員 (20 films)
    少年阿虎 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    門徒 (2007) ... 煉毒師傅二姨甥 (跳樓身亡)
    神槍手與智多星 (2007) ... [武師]
    雀聖3自摸三百番 (2007) ... [武師]
    出埃及記 (2007)    
    証人 (2008) ... 蠱惑仔
    新宿事件 (2009)    
    火龍 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    撕票風雲 (2010) ... [武師]
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    車手 (2012)    
    殭屍 (2013) ... [武師]
    風暴 (2013) ... [替身]
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]
    迷城 (2015) ... [武術組]
    沖天火 (2016) ... [武師]
    辣警霸王花 (2016)    
    狂獸 (2017) ... [武師]