Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃楓
Wong Fung (1)  ♂
Aliases:  皇封





 
Filmography (1952-1979)
 
  監製 (4 films)
    獨臂雙雄 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
  副導演 (9 films)
    人約黃昏後 (1958)    
    風雨歸舟 (1959)    
    幪面大俠 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    紅辣椒 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    鐵羅漢 (1970)    
    玉面俠 (1971)    
  導演 (14 films)
    奪命金劍 (1971)    
    血符門 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    山東響馬 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    跆拳震九州 (1973)    
    黑路 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    密宗聖手 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    浪子一招 (1978)    
    貂女 (1978)    
  演員 (17 films)
    狗兇手 (1952)    
    飛仙俠大破謀人寺(上集) (1957)    
    飛仙俠大破謀人寺(下集) (1957)    
    元元紅 (1958)    
    七七敢死隊 (1965)    
    菁菁 (1967)    
    奪命金劍 (1971)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    密宗聖手 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    貂女 (1978)    
  策劃 (1 film)
    睡拳怪招 (1979)    
  編劇 (23 films)
    游龍戲鳳 (1957)    
    元元紅 (1958)    
    人約黃昏後 (1958)    
    貴婦風流 (1959)    
    風雨歸舟 (1959)    
    死亡的約會 (1959)    
    我是殺人犯 (1961)    
    山東馬永貞 (1962)    
    南北兩家親 (1964)    
    血痕鏡 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    金沙刀 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    玉面俠 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    血符門 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    山東響馬 (1972)    
    黑路 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    四大門派 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    貂女 (1978)