Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張強(1)
Zhang Qiang (1)
 
Filmography (2004-2016)
 
  製片 (2 films)
    最愛 (2011)    
    一代宗師 (2013)    
  監製 (2 films)
    求求你表揚我 (2005)    
    走著瞧 (2009)    
  策劃 (7 films)
    天下無賊 (2004)    
    親密敵人 (2011)    
    我願意 (2012)    
    甲午大海戰 (2012)    
    警察故事2013 (2013)    
    天機·富春山居圖 (2013)    
    永不消失的廣播 (2014)    
  編劇 (1 film)
    愛上處女座 (2016)    
  執行監製 (2 films)
    飛越老人院 (2012)    
    盲探 (2013)    
  出品人 (15 films)
    一個人的奧林匹克 (2008)    
    誰說青春不能錯 (2008)    
    鐵人 (2009)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    走著瞧 (2009)    
    第一書記 (2010)    
    嘻遊記 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    倩女幽魂 (2011)    
    最愛 (2011)    
    隱婚男女 (2011)    
    親愛的 (2014)    
    七月與安生 (2016)    
    小門神 (2016)    
    呆呆計劃 (2016)