Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃勇
Huang Yong
 
Filmography (1978-2014)
 
  監製 (1 film)
    青梅竹馬 (1985)    
  演員 (1 film)
    風回路 (2014)    
  策劃 (10 films)
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    彩霞滿天 (1979)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    聚散兩依依 (1980)    
    卻在心頭 (1981)    
    問斜陽 (1981)    
    夢的衣裳 (1981)    
    昨夜之燈 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982)    
  出品人 (7 films)
    慰安婦七十四分隊 (1994)    
    珠江恩仇記 (1996)    
    東星號大劫案 (1996)    
    安居 (1997)    
    布拉格有張床 (1998)    
    漂亮媽媽 (1999)    
    陌路相逢 (2001)