Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱虹(1)
Zhu Hong (1)  ♀





 
Filmography (1957-1981)
 
  演員 (30 films)
    男大當婚 (1957) ... 郭玉玲
    情竇初開 (1958) ... 朱玉華
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 鄭靜琴
    小月亮 (1959) ... 劉圓圓
    青春幻想曲 (1959) ... 吳蘅馨
    野玫瑰 (1959) ... 張玫瑰
    有女初長成 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    蘭閨陰影 (1961) ... 林靜芬
    亂點鴛鴦 (1962)    
    四美圖 (1963) ... 余圓圓
    八人渡蜜月 (1963) ... 羅玉琪
    三求凰 (1963)    
    假婿乘龍 (1964) ... 春香
    風雪一枝梅 (1964) ... 徐雪梅
    金鷹 (1964) ... 珊丹
    男男女女 (1964)    
    審妻 (1966) ... 素娘
    畫皮 (1966) ... 梅娘
    未婚夫妻 (1966)    
    烽火孤鴻 (1967)    
    迴末傳奇 (1968) ... 阿珍
    沙家濱殲敵記 (1968) ... 阿慶嫂
    虎口拔牙 (1969) ... 李群
    大學生 (1970) ... 楊慧怡
    屈原 (1973) ... 南后鄭袖
    風頭人物 (1977) ... 朱主任
    怪客 (1979) ... 柳綺文
    泰山屠龍 (1980)    
    父子情 (1981) ... 羅妻