Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇照彬
Su Chao-Pin  ♂


 
Filmography (2000-2015)
 
  監製 (1 film)
    愛情無全順 (2013)    
  故事 (3 films)
    台北晚 9 朝 5 (2002)    
    三更 (2002)    
    龍在哪裡? (2015)    
  導演 (3 films)
    愛情靈藥 (2002)    
    詭絲 (2006)    
    劍雨 (2010)    
  執行導演 (1 film)
    劍雨 (2010)    
  演員 (1 film)
    運轉手之戀 (2000) ... 迎娶小妹的化工博士
  執行監製 (1 film)
    台北晚 9 朝 5 (2002)    
  編劇 (8 films)
    想死趁現在 (2000)    
    運轉手之戀 (2000)    
    雙瞳 (2002)    
    愛情靈藥 (2002)    
    詭絲 (2006)    
    劍雨 (2010)    
    太平輪(上) (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)