Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李林(3)
Lee Lam (3)
 
Filmography (1963-1982)
 
  配樂 (21 films)
    黑夜到黎明 (1963)    
    街頭巷尾 (1963)    
    七仙女 (1964)    
    一江春水向東流 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    塔裡的女人 (1967)    
    深情比酒濃 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    遠山含笑 (1967)    
    巫山點點愁 (1968)    
    小情人逃亡 (1968)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    濟公活佛 (1969)    
    黑旋風 (1970)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    四月的旋律 (1976)    
    同班同學 (1981)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    野性的青春 (1982)    
    畢業班 (1982)