Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張仲文
Diana Chang Chung-Wen  ♀





 
Filmography (1955-1967)
 
  演員 (32 films)
    歧路 (1955)    
    梅崗春回 (1955)    
    夜盡天明 (1957)    
    三姊妹 (1957) ... 張藍貞
    想入非非 (1958) ... 分飾方淑華, 方婉華
    地下火花 (1958) ... 玲黛
    長風萬里 (1958) ... 蘇倩倩
    江湖恩仇 (1958)    
    風流冤家 (1958)    
    模特兒之戀 (1959)    
    永結同心 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    噴火女郎 (1959) ... 夏霞
    風情尤物 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959) ... 孫銀箏
    曉風殘月 (1960) ... 林慧詩
    艷福齊天 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    盲目的愛情 (1961)    
    手鎗 (1961) ... 巴士乘客
    花田錯 (1962)    
    杜鵑花開 (1963) ... 方靜芬
    武則天 (1963) ... 王皇后
    一毛錢 (1964) ... 王麗娟
    潘金蓮 (1964)    
    女人遇強盜 (1964)    
    西遊記 (1966)    
    艷諜神龍 (1967) ... -
    風流鐵漢 (1967) ... 胡美玲
    星月爭輝 (1967) ... 串
    珊珊 (1967) ... 熊秋燕
    慾海情魔 (1967)