Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥玲
Mai Ling  ♀





 
Filmography (1957-1965)
 
  演員 (18 films)
    三姊妹 (1957) ... 張藍玉
    擦鞋童 (1958) ... 陳香珍
    兩代恩情 (1960) ... 葉寶玲
    十大姐 (1960) ... 牛王女胡美芬
    冷暖人間 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    失蹤的少女 (1961)    
    賊美人 (1961) ... 陸美美
    暴雨紅蓮 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    教我如何不想他 (1963) ... 朱鳳
    一屍五命案 (1963)    
    滴滴慈母淚 (1963)    
    難測女兒心 (1963) ... 李美娟
    寶蓮燈 (1964) ... 學生
    深宮怨 (1964) ... 翠屏
    深宮怨 (1964)    
    聊齋誌異 (1965) ... 妓女鶯鶯