Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝燈標
Che Dang-Biu
Aliases:  謝登標
 
Filmography (1975-1991)
 
  副導演 (18 films)
    獵人 (1975)    
    刺客 (1976)    
    我是一片雲 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    真真的愛 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    彩霞滿天 (1979)    
    金盞花 (1980)    
    聚散兩依依 (1980)    
    雲且留住 (1981)    
    卻在心頭 (1981)    
    問斜陽 (1981)    
    昨夜之燈 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982)    
    金門砲戰 (1986)    
    上海假期 (1991)    
  策劃 (1 film)
    國中女生 (1989)