Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石發
Sek Fat
 
Filmography (1952-1974)
 
  燈光 (25 films)
    難為了爸爸 (1952)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    女兒香 (1959)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    相見歡 (1961)    
    火網英雄傳 (1961)    
    新姊妹花 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    金鎖匙 (1963)    
    追婚記 (1963)    
    錦秀年華 (1963)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    扇中人 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    千手佛 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    神經刀 (1969)    
    四武士 (1969)    
    大賊王 (1970)    
    老虎燕星 (1973)    
    至尊寶 (1974)    
    太平山下 (1974)    
    天天報喜 (1974)