Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁潔貞
Leung Kit-Ching  ♀





 
Filmography (1948-1956)
 
  演員 (16 films)
    胭脂八陣圖 (1948)    
    不如歸 (1949) ... 鄉女
    寶玉憶晴雯 (1949)    
    桃花俠大戰貞淫島 (1950) ... 小香妃
    天涯何虎再相逢 (1950) ... 女僕阿梅
    七姐會牛郎 (1952) ... 何艷珠
    我為情 (1953) ... 亞娟
    風流天子 (1953)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953) ... 阿蓮
    落花流水 (1954) ... 同學戊
    家家戶戶 (1954)    
    山長水遠 (1954) ... 麗麗
    五虎將 (1955) ... 阿蓮
    女俠俞金鳳 (1956) ... 翠紅
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)