Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳達銘
Chan Tit-Ming

 
Filmography (1975-2001)
 
  化妝 (20 films)
    小山東到香港 (1975)    
    鬼胎 (1976)    
    十大殺手 (1977)    
    谷爆 (1978)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    牆內牆外 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    蛇形醉步 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    山狗 (1980)    
    救世者 (1980)    
    花劫 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    波牛 (1983)    
    同線車 (1983)    
    風生水起 (1983)    
    黐鬼線 (1984)    
    人體拼圖 (2001)    
  演員 (1 film)
    賣身 (1976)