Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭玉如
Zheng Yu-Ru



 
Filmography (1942-1958)
 
  演員 (18 films)
    牡丹花下 (1942)    
    梅孃曲 (1943)    
    漁家女 (1943)    
    紅樓夢 (1944) ... 晴雯
    國魂 (1948) ... 李宮人
    春雷 (1949) ... 趙小姐
    春風秋雨 (1949)    
    大涼山恩仇記 (1949) ... 烏拉娃
    春城花落 (1949)    
    結婚24小時 (1950) ... 女儐相
    十三太保 (1951) ... 林小姐
    香姐兒 (1952) ... 方秀蘭
    淑女圖 (1952)    
    蛇蝎美人 (1952)    
    七姊妹 (1953)    
    化身艷影 (1953) ... 梅太太
    唐伯虎與秋香 (1956) ... 二娘娘
    一夜風流 (1958)