Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄺錦湖
Kwong Kam-Wu
Aliases:  鄺湖
 
Filmography (1947-1966)
 
  剪接 (49 films)
    冤枉相思 (1947)    
    牛精良大鬧香港 (1947)    
    滿江紅 (1949)    
    誰憐後母心 (1951)    
    冷桃源 (1951)    
    黃金萬両 (1952)    
    佳偶天成 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    千萬人家 (1953)    
    人望高處 (1954)    
    秋 (1954)    
    初為人母 (1954)    
    離婚淚 (1954)    
    愛情三部曲 (1955)    
    川島芳子 (1955)    
    兩重心 (1955)    
    鄉下女尋夫 (1956)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    慈母頌 (1956)    
    火 (1956)    
    女俠紅蝴蝶 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    南洋阿伯 (1958)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    七喜臨門 (1960)    
    節婦審貪官 (1960)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    游龍情俠 (1961)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    太太緝私團 (1961)    
    患難真情 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    福慧雙修 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    錦秀年華 (1963)    
    大家姐 (1964)    
    神秘的血案 (1966)    
    親情深似海 (1966)