Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王愛明
Wong Oi-Ming  ♀
Aliases:  黃愛明,  愛明





 
Filmography (1955-1975)
 
  演員 (95 films)
    後窗 (1955)    
    魂斷望夫山 (1955)    
    龍虎笙歌戲鳳凰 (1955)    
    春殘夢斷 (1955) ... 陳小玲
    三入閻王殿 (1956)    
    發達之人 (1956)    
    碧海浮屍 (1956) ... 蘇女
    牆 (1956) ... 小萍
    霸王妖姬 (1956)    
    椰林月 (1957)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957) ... 蕭凱玲-童年
    包公奇案 (1957)    
    唐山阿嫂 (1957) ... 圓仔
    婦唱夫隨 (1957)    
    柳暗花明 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    給我一個吻 (1958) ... 小辮兒
    鮮花殘淚 (1958) ... 杜秋心-六歲
    碧血劍 (1958)    
    有女懷春 (1958) ... 貝潔
    馬票女郎 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    酒店情殺案 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    情犯 (1959) ... 霞女
    野玫瑰 (1959) ... 張小娟
    情天血淚 (1959) ... 焦小蘭
    天倫情淚 (1959) ... 楊愛麗
    真假千金 (1959) ... 狗子
    生死連枝(上集) (1959)    
    生死連枝(下集大結局) (1959)    
    金屋夢 (1959) ... 三寶
    丈夫的情人 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    連理枝 (1960) ... 羅小芳
    五月雨中花(下集) (1960)    
    孝感動天(下集) (1960) ... 佳兒
    笑笑笑 (1960)    
    晚娘 (1960) ... 馬小萍-少年
    後門 (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    五月雨中花(上集) (1960)    
    苦海孤雛 (1960) ... 阿蘭
    電梯情殺案 (1960)    
    考道 (1960) ... 丁國成
    孝感動天(上集) (1960) ... 佳兒
    可憐天下父母心 (1960)    
    滿園春色 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    七小福 (1961) ... 呂福金
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
    胭脂賊 (1962)    
    喜事重重 (1962)    
    百行孝為先 (1962)    
    香港一婦人 (1964) ... 孔家麗
    彩色青春 (1966) ... 余凱蒂
    未婚夫妻 (1966)    
    鳳舞驚魂 (1967) ... 愛麗絲
    青春之戀 (1967) ... 姬小蘭
    金色聖誕夜 (1967)    
    天劍絕刀 (1967) ... 范雪儀
    七公主(下集) (1967)    
    蓬門淑女 (1967)    
    七公主(上集) (1967) ... 魏月明
    兔女郎 (1967) ... 客串蘇菲亞
    滿園春色 (1968) ... 朱小華
    鎖著的新娘 (1968)    
    浪子佳人 (1968) ... 徐若蓮
    霧美人 (1968)    
    冬戀 (1968) ... 黃安莉
    賊千金 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968) ... 范雪儀
    玉女劍 (1969) ... 胡阿香
    飛女正傳 (1969) ... 杜嘉慧
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    黃衫客 (1969)    
    飛男飛女 (1969) ... 安琪
    小金剛 (1970) ... 妹妹
    青春頌 (1970)    
    瘋狂酒吧 (1970)    
    歡樂人生 (1970)    
    瓊花仙子 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    偷心賊 (1970)    
    蕩女痴男 (1970) ... 莎莲
    歌迷小姐 (1971)    
    天天報喜 (1974)    
    香港73 (1974) ... 護士
    太平山下 (1974) ... -
    大鄉里 (1974) ... -
    冬戀 (1974)    
    盲女奇緣 (1975)