Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉繼群
Liu Chi-Chuen  ♂
Aliases:  劉繼羣





 
Filmography (1926-1939)
 
  演員 (35 films)
    一串珍珠 (1926)    
    哪吒出世 (1928)    
    儿子英雄 (1929)    
    野草閑花 (1930)    
    戀愛與義務 (1931)    
    銀漢雙星 (1931) ... 副導演
    桃花泣血記 (1931)    
    自由魂 (1931)    
    一剪梅 (1931)    
    續故都春夢 (1932)    
    奮鬥 (1932)    
    南國之春 (1932) ... 尤湘
    粉紅色的夢 (1932)    
    母性之光 (1933)    
    小玩意 (1933)    
    如此英雄 (1933)    
    天明 (1933)    
    除夕 (1933)    
    酒色財氣 (1934)    
    體育皇后 (1934)    
    大路 (1934) ... 丁老板
    國風 (1935)    
    無愁君子 (1935)    
    四姊妹 (1935)    
    桃源春夢 (1936)    
    雲裳仙子 (1937)    
    人海遺珠 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    六十年後上海灘 (1938)    
    地獄探艷記 (1938)    
    武松與潘金蓮 (1938)    
    王先生與三房客 (1939) ... 小陳
    王先生與二房東 (1939) ... 小陳
    亡命之徒 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)