Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃筠貞
Y. C. Wong Kwan-Ching  ♀

 
Filmography (1925-1937)
 
  演員 (20 films)
    可憐的閨女 (1925)    
    最後之良心 (1925)    
    空谷蘭下集 (1926)    
    好男兒 (1926)    
    空谷蘭上集 (1926)    
    富人之女 (1926)    
    上海一婦人 (1926)    
    空門紅淚 (1931)    
    桃花泣血記 (1931)    
    奮鬥 (1932)    
    天明 (1933)    
    小玩意 (1933)    
    酒色財氣 (1934)    
    體育皇后 (1934)    
    新女性 (1934) ... 徐太太
    國風 (1935)    
    寒江落雁 (1935)    
    孤城烈女 (1936) ... 周妻
    青年進行曲 (1937)    
    密電碼 (1937)