Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周詩清
Chow Sze-Ching
 
Filmography (1946-1962)
 
  動作設計 (1 film)
    大團圓 (1956)    
  攝影 (25 films)
    滿城風雨 (1947)    
    龍鳳呈祥 (1948)    
    審死官 (1948)    
    鐵血男兒 (1948)    
    神秘女俠 (1949)    
    駝龍 (1949)    
    魂斷藍橋 (1950)    
    逃婚 (1952)    
    此恨綿綿 (1952)    
    魔鬼天堂 (1953)    
    小夫妻 (1953)    
    黑手套 (1953)    
    寒蟬曲 (1953)    
    霧夜情殺案 (1954)    
    銀鳳 (1955)    
    大團圓 (1956)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    鵑血忠魂 (1957)    
    浪子回頭 (1958)    
    人約黃昏後 (1958)    
    特嫁春心 (1960)    
    第二吻 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    山東馬永貞 (1962)    
  副導演 (1 film)
    淒涼姊妹花 (1949)    
  製片 (1 film)
    玉面霸王 (1949)    
  美術 (1 film)
    玉人何處 (1947)    
  剪接 (10 films)
    慾望 (1946)    
    某夫人 (1947)    
    三女性 (1947)    
    長相思 (陌上花開) (1947)    
    新天方夜譚 (1947)    
    桃花依舊笑春風 (1947)    
    苦戀 (1947)    
    天網恢恢 (1947)    
    春之夢 (1947)    
    風雪夜歸人 (1949)