Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐兆麟
Tsui Siu-Lun  ♂

 
Filmography (1947-1970)
 
  錄音 (23 films)
    滿城風雨 (1947)    
    鐵血男兒 (1948)    
    宏碧緣 (1949)    
    戀愛之道 (1949)    
    慾海遺恨 (1950)    
    細路祥 (1950)    
    冷桃源 (1951)    
    難為了媽媽 (1951)    
    春宵醉玉郎 (1952)    
    艷曲醉郎心 (1952)    
    摩登新娘 (1952)    
    粉蝶鬧香城 (1953)    
    十載尋夫記 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    泣殘慈母淚 (1955)    
    山河戀 (1955)    
    長巷 (1956)    
    哪宅大鬧天宮 (1957)    
    插錯美人頭 (1957)    
    武松打虎 (1959)    
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    一點靈犀化彩虹 (1963)    
    胡姬花 (1970)    
  演員 (2 films)
    椰林春戀 (1969)    
    胡姬花 (1970) ... 趙先生