Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
管吾
Guan Wu  ♂
 
Filmography (1949-1960)
 
  演員 (26 films)
    戀愛之道 (1949) ... 侍者
    錦繡天堂 (1949) ... 福祿
    新關東大俠 (1949) ... 青年農夫
    兒女英雄 (1949) ... 鏢客丙
    駝龍 (1949) ... 周海
    血海仇 (1951)    
    新娘萬歲 (1952) ... 小張
    一板之隔 (1952) ... 職員戊
    有求不應 (1953) ... 道士
    黃金世界 (1953)    
    百寶圖 (1953) ... 會計
    金絲雀 (1953) ... 工友
    不平凡的愛 (1954) ... 阿新
    還珠記 (1954) ... 根伯
    王昭君 (1955) ... 張和
    逆旅風雲 (1957) ... 阿福
    婦唱夫隨 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957) ... 阿福
    夫妻經 (1958) ... 男同學丁
    搶新郎 (1958) ... 差役甲
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 流氓甲
    賊 (1958) ... 管亦吾
    真假千金 (1959) ... 男賓
    荳寇年華 (1959) ... 小六子
    同心結 (1959) ... 小管
    香閨春情 (1960) ... -
  服裝 (2 films)
    兒女英雄 (1949)    
    宏碧緣 (1949)