Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李學華
Lee Hok-Wah
Aliases:  李滔
 
Filmography (1948-1969)
 
  監製 (1 film)
    難分骨肉情 (1962)    
  製片 (11 films)
    一文錢 (1961)    
    雙屍洞 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
    湖山盟 (1962)    
    永遠的微笑 (1963)    
    雙玉蟬 (1963)    
    秘密文件303 (1964)    
    英雄兒女 (1965)    
    西施 (1965)    
    馬陵道 (1965)    
    金面俠 (1967)    
  錄音 (37 films)
    接財神 (1948)    
    瘋狂月老 (1948)    
    刁蠻宮主 (1948)    
    忍棄枕邊人 (1949)    
    有冤無路訴 (1949)    
    郎是春日風 (1949)    
    古園妖姬 (1949)    
    紫霞杯 (1949)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949)    
    海外尋夫 (1950)    
    豪門棄婦 (1950)    
    逼上梁山 (1950)    
    火鳳凰 (1951)    
    羊城恨史 (1951)    
    神鬼人 (1952)    
    江湖兒女 (1952)    
    再生花 (1953)    
    青春頌 (1953)    
    危樓春曉 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    錦繡人生 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    父慈子孝 (1954)    
    愛(下集) (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    新婚夫婦 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    夜夜念奴嬌 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    花好月圓 (1956)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    包公合珠記 (1957)    
    烈女春香 (1957)    
    蘇六娘 (1960)    
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    追求妙遇 (1969)    
  配樂 (9 films)
    丈夫變了心 (1958)    
    浪子嬌妻 (1959)    
    男婚女嫁 (1964)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966)    
    賊美人 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    鐵膽 (1966)    
  演員 (1 film)
    鄰家有女初長成 (1957)