Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃韻文
Huang Yun-Wen
 
Filmography (1949-1981)
 
  化妝 (75 films)
    蕩婦心 (1949)    
    花街 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    娘惹 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    寸草心 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    枇根巷 (1953)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    視察專員 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    迷途的愛情 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    女子公寓 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    三戀 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    紅燈籠 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    眼兒媚 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    真假千金 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    王老虎搶親 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    美人計 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    十夜柔情 (1962)    
    秋風秋雨 (1962)    
    追車記 (1962)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    三笑 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    天堂春夢 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    飛燕迎春 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    雙女情歌 (1968)    
    玉女芳踪 (1969)    
    姻緣道上 (1969)    
    映山紅 (1970)    
    屋 (1970)    
    俠骨丹心 (1971)    
    一塊銀元 (1974)    
    萬戶千家 (1975)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)