Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李雲(1)
Lee Wan (3)  ♀


 
Filmography (1947-1982)
 
  演員 (24 films)
    火樹銀花 (1947)    
    大鬧梅知府 (1949) ... 春桃
    雨夜歌聲 (1950) ... 舞場姑娘
    逃婚 (1952) ... 親友
    此恨綿綿 (1952) ... 陳媽
    女人世界 (1952) ... 交際花總司令
    閨怨 (1952)    
    小夫妻 (1953) ... 郭太太
    寒蟬曲 (1953) ... 石小鶯
    閨房樂 (1953)    
    春情烈火 (1954)    
    喬遷之喜 (1954) ... 丁二嫂
    醉打金枝 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    少奶奶之謎 (1956) ... 大外老太
    孔雀屏 (1956)    
    新婚第一夜 (1956) ... 阿婆
    女子公寓 (1956)    
    捉鬼記 (1957) ... 鄉婦乙
    男大當婚 (1957) ... 姨媽
    龍虎渡姜公 (1957) ... 姜環
    好花插牛屎 (1959)    
    同心結 (1959) ... 李師奶
    靚妹仔 (1982)