Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧世侯
Lu Shi-Hou
 
Filmography (1939-1960)
 
  美術 (2 films)
    人鬼戀 (1954)    
    楊娥 (1955)    
  道具 (2 films)
    清宮秘史 (1948)    
    楊娥 (1955)    
  服裝 (22 films)
    木蘭從軍 (1939)    
    武則天 (1939)    
    清宮秘史 (1948)    
    春雷 (1949)    
    大涼山恩仇記 (1949)    
    錦繡天堂 (1949)    
    王氏四俠 (1950)    
    王魁與桂英 (1952)    
    小鳳仙 (1953)    
    孽海情天 (1953)    
    春天不是讀書天 (1954)    
    金瓶梅 (1955)    
    楊娥 (1955)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    司馬相如 (1957)    
    搶新郎 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    碧波仙侶 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)