Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉養志
Lau Yeung-Chi
Aliases:  劉養
 
Filmography (1947-1963)
 
  製片 (2 films)
    惜玉憐香 (1948)    
    恩怨在今宵 (1948)    
  錄音 (50 films)
    南島相思曲 (1947)    
    牛精良大鬧香港 (1947)    
    何處是儂家 (1947)    
    風雨送魂歸 (1948)    
    仙童玉女 (1948)    
    富貴浮雲 (1948)    
    龍兄虎弟 (1949)    
    鬥氣夫妻 (1949)    
    不是冤家不聚頭 (1949)    
    滿江紅 (1949)    
    擺錯迷魂陣 (1950)    
    黑天堂 (1950)    
    重生 (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    孤鳳啼痕 (1950)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    紅菱血(上集) (1951)    
    紅粉飄零 (1951)    
    紅菱血(下集) (1951)    
    烏龍姻緣 (1951)    
    五虎斷魂 (1951)    
    迷宮四妖 (1952)    
    雙雄鬥智 (1953)    
    處處喜相逢 (1953)    
    玉女情仇 (1953)    
    玉梨魂 (1953)    
    情劫姊妹花 (1953)    
    日出 (1953)    
    秦淮月下再生緣 (1953)    
    新婚記 (1953)    
    春 (1953)    
    黃金世界 (1953)    
    檳城艷 (1954)    
    如此人生 (1954)    
    父與子 (1954)    
    還珠記 (1954)    
    長使我郎淚滿襟 (1954)    
    小樓春曉 (1954)    
    不如歸 (1954)    
    情賊沙三少 (1954)    
    流鶯曲 (1954)    
    繅絲女 (1955)    
    姊妹心 (1955)    
    半夜奇談 (1955)    
    寒夜 (1955)    
    萬毒金蟬 (1963)    
    半劍一鈴(上集) (1963)    
  演員 (2 films)
    年晚錢 (1950)    
    冷落春宵 (1951) ... 劉醫生
  策劃 (1 film)
    滿江紅 (1949)