Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王月汀
Wong Yuet-Ting (1)  ♂





 
Filmography (1947-1976)
 
  副導演 (3 films)
    楊貴妃 (1947)    
    楊貴妃 (1962)    
    王昭君 (1964)    
  導演 (3 films)
    神仙老虎狗 (1961)    
    喜事重重 (1962)    
    妙人妙事 (1963)    
  演員 (57 films)
    絕代佳人 (1953)    
    後門 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    手鎗 (1961)    
    王昭君 (1964) ... 掖庭令
    人頭馬 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    火併 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    方世玉 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    黑店 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    搖錢樹 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    少林子弟 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    傳奇方世玉 (1976)    
  編劇 (19 films)
    鬼夜哭 (1957)    
    借紅燈 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    雲裳艷后 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    殺人的情書 (1959)    
    後門 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    喜事重重 (1962)    
    武則天 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    妙人妙事 (1963)    
    妲己 (1964)    
    西廂記 (1965)    
    女巡按 (1967)