Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余省三
Yu Sheng-San
 
Filmography (1932-1957)
 
  攝影 (26 films)
    野玫瑰 (1932)    
    新桃花扇 (1935)    
    夜半歌聲 (1935)    
    壯志凌雲 (1936)    
    青年進行曲 (1937)    
    武則天 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    家 (1941)    
    激流 (1943)    
    紅樓夢 (1944)    
    國魂 (1948)    
    火葬 (1949)    
    愛的俘虜 (1951)    
    青春頌 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    燕雙飛 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    少女的煩惱 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    大富之家 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    新婚第一夜 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    望夫山下 (1957)